пʼятниця, 19 квітня 2013 05:23

Шестибальний шторм в Алушті завдав збитків на 17 млн ??грн

Шестибальний шторм в Алушті завдав збитків на 17 млн ??грн
Фото: nbnews.com.ua

Збиток від пошкоджень, нанесених штормом в Алушті, за попередніми даними, був оцінений в 17 мільйонів гривень, про це 18 квітня на засіданні сесії міськради заявив міський голова Алушти Станіслав Колот.

"Про ситуацію доповіли керівництву Криму, питання знаходиться на особистому контролі віце-прем'єра Криму Азіза Абдуллаєва. Ведуться ще попередні підрахунки збитків спільно з ГосЧС", - зазначив Колот.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Половина Криму сиділа без світла через інцидент на Херсонщині

За його словами, місцева влада розраховує, що необхідна сума для реконструкції набережної після шторму буде виділена з резервного фонду Кабінету Міністрів України.

"Поки що, до перерахування грошей, ми ведемо роботи з укріплення берега та запобігання подальших руйнувань. Вчора виконані необхідні роботи з обмеження проїзду в Професорському куточку, щоб запобігти нещасних випадків, там чергувала міліція. Ситуація під контролем", - заявив мер Алушти.

За заявою керівництва міста, ліквідація наслідків шторму, які були нанесені алуштинській набережній, будуть ліквідовані до початку курортного сезону.

/media/video/493778/1_493778.mp4

Зараз ви читаєте новину «Шестибальний шторм в Алушті завдав збитків на 17 млн ??грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі