субота, 14 листопада 2020 18:10

Шалений Mercedes летів на червоне світло: розповіли про загиблу в аварії на перехресті

Шалений Mercedes летів на червоне світло: розповіли про загиблу в аварії на перехресті
Одеситка Віолетта Худенко із сином 3-річним Іллею. Виховувала його одна. Зараз хлопчиком опікуються баба й тітка. Фото: facebook.com/Віолетта Худенко

В Одесі на Новоміському кладовищі поховали 29-річну Віолетту Худенко. Була пасажиркою Chevrolet Aveo, яку на перехресті просп. Адміральського і вул. Краснова на швидкості протаранив позашляховик Mercedes. Летів на червоний сигнал світлофора.

У вечір перед аварією друзі допомагали їй з ремонтом у квартирі. Туди планувала переїхати з сином 3-річним Іллею, розповів Gazeta.ua товариш і водій протараненого авто 31-річний Олексій Халявинський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сиротою залишився 3-річний син: нові подробиці про смертельну аварію на перехресті

"У вечір ДТП ми допомагали їй робити ремонт в невеликій хрущовці, в яку вона планувала переїхати з сином. Після ми поїхали до друзів на вечерю. Віола була надзвичайно чуйною і світлою людиною з високим рівнем емпатії. Вона була мудра не по роках, завжди в гарному настрої і у неї завжди була відповідь на будь-яке питання. Мабуть таким повинен бути справжній психолог", - розповів Олексій.

Віолетта сиділа на передньому пасажирському місці в авто. Удар прийшовся на її бік. Від отриманих травм вона померла в лікарні. Олексій і ще одна пасажирка, яка сиділа позаду, – скалічилися.

Сином загиблої зараз опікуються мати й сестра.

Аварія сталася уночі 10 листопада. Chevrolet Aveo їхав по просп. Адміральському, коли на перехресті з вул. Краснова на великій швидкості в авто врізався чорний позашляховик Mercedes. Водій останнього також звернувся із травмами до лікарні. Усі обставини аварї встановлюють слідчі.

Зараз ви читаєте новину «Шалений Mercedes летів на червоне світло: розповіли про загиблу в аварії на перехресті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі