вівторок, 28 лютого 2017 20:15

Розкрили корупційну схему на $7 млн

Розкрили корупційну схему на $7 млн
biznes.fm

Правоохоронці розкрили корупційну схему одного з підприємств. Його керівники взяли кредит у банку на суму $7 млн під заставу майна. У документах його вартість була завищена. Кошти вивели в офшори.

"Керівники одного з Закарпатських підприємств розробили фінансову махінацію для одержання кредиту під заставу майна підприємства. У документах, які чоловіки подали до банку, вартість майна була завищена приблизно у 7 разів. Підприємцям вдалося відкрити два кредити у різних банках на загальну суму $7 млн. Ці гроші були виведені через закордонні офшорні рахунки компаній, зокрема через російські", - повідомили в обласній поліції.

Фінансову махінацію розкрили співробітники управління захисту економіки та слідчі обласної поліції.
"Після обшуку підприємства, слідчі вилучили всю фінансово-господарську документацію, печатки товариств, через які вивели $7 млн. Окрім того, вилучено виробниче обладнання" - розповіли в поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Організаторів панамських офшорів заарештували

Національне антикорупційне бюро викрило корупційну схему в "Об'єднаній гірничо-хімічній компанії", що завдала збитків на суму понад 300 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «Розкрили корупційну схему на $7 млн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі