вівторок, 29 серпня 2023 16:15

Спецтема: Війна Росії проти України

Росіяни затоплюють пороми задля захисту Кримського мосту від атак: фото з супутника

В мережі з'явилися супутникові знімки поблизу Кримського мосту на яких видно, що російські окупанти затоплюють пороми задля захисту мосту від атак українськими дронами.

На них зафіксовані водні загородження на західних підступах до Керченської переправи. Фото опублікував незалежний військовий аналітик, OSINT-дослідник H I Sutton у Twitter.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Крим звільнятимуть з боями – Буданов

Ці загородження загарбники встановили після атаки надводних дронів.

"Росія розмістила блок-кораблі на західних підходах до Керченського мосту після української атаки безпілотними надводними апаратами. Згідно з повідомленнями, це затонулі пороми", – йдеться в заяві військового аналітика.

Автор: twitter.com/CovertShores
  Загородження загарбники встановили після атаки надводних дронів
Загородження загарбники встановили після атаки надводних дронів

Очільник української розвідки Кирило Буданов прокоментував встановлення бонових загорож біля Кримського (Керченського) мосту для захисту від морських дронів.

За його словами, подібні перепони ускладнять роботу українських безпілотників, проте не унеможливлять її.

Україна створила бригаду морських дронів. Про це сказала керівниця об'єднаного пресцентру оперативного командування "Південь" Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону.

Партнери високо оцінили креативність розробників морських дронів.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни затоплюють пороми задля захисту Кримського мосту від атак: фото з супутника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі