вівторок, 02 квітня 2024 12:19

Спецтема: Війна Росії проти України

Росіяни скинули авіабомбу на окуповане Рубіжне

Росіяни скинули авіабомбу на окуповане Рубіжне
Російські загарбники скинули авіабомбу на Рубіжне у Луганській області. Фото: slovoidilo.ua

Російські загарбники скинули авіаційну бомбу біля залізничного вокзалу у тимчасово окупованому Рубіжному Луганської області.

Її нібито "загубили". Про це повідомляє Луганська обласна військова адміністрація.

"В окупованому Рубіжному - друга частина дійства із "позаштатним сходженням авіаційної бомби" - росіяни влаштували евакуацію населення через чергове сходження власної авіабомби. Впала вона з російського винищувача неподалік залізничного вокзалу. Про кількість жертв не повідомляють, вцілілих евакуювали та тримають разом", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жителі тимчасово окупованих територій отримують нові погрози - ЦНС

В ОВА нагадують, що минулого разу, коли люди повернулися до своїх домівок, вони недорахувалися багатьох цінних речей. Кажуть, що працюючих на місці спеціалістів цікавив не тільки боєприпас.

У містах так званої ЛНР також співробітники військкоматів адресно шукають чоловіків для призову в окупаційні війська.

"За цей час окупаційна влада влаштувала достатньо заходів, де необхідно було з'явитися особисто та уточнити власні персональні дані. Тільки на останніх виборах Путіна осіб чоловічої статі перераховували щонайменше двічі – під час побудинкових обходів та безпосередньо у дні голосування. Раніше – примусова паспортизація, збір даних в освітніх закладах та на підприємствах, обмеження в отриманні соціальних, адміністративних, медичних послуг", - повідомляє ОВА.

На тимчасово окупованих територіях Луганської області незаконно побувала делегація з республіки Татарстан на чолі з її прем'єр-міністром Олексієм Єсошиним.

Особливу увагу делегати з Татарстану приділили місту Лисичанськ. Кремль фактично виділив агломерацію Сіверськодонецьк-Лисичанськ-Рубіжне під повний контроль свого суб'єкта РФ, повідомляє Центр національного спротиву.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни скинули авіабомбу на окуповане Рубіжне». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі