неділя, 01 січня 2023 16:28

Спецтема: Війна Росії проти України

Росія вперше атакувала Україну з Каспію: що це означає

Росія вперше атакувала Україну з Каспію: що це означає
Російські війська вперше застосували ракетоносії з Каспію під час масового обстрілу України 31 грудня. Фото: Слово і діло

Російські війська вперше застосували ракетоносії з Каспію під час масового обстрілу України 31 грудня.

Це свідчить про проблеми з логістикою в окупантів. Про це в ефірі телемарафону повідомила керівниця Об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На скільки атак в РФ залишилося ракет: у розвідці сказали

"Характерним для вчорашнього ракетного обстрілу було те, що застосовували ракетоносії з Каспію. Це відбулося вперше за період повномасштабного вторгнення", – сказала вона.

Гуменюк припустила, що російським терористам стало складніше доставляти запаси ракет на Чорноморське узбережжя.

"Це говорить про те, що утримання під вогневим контролем логістики, на Лівобережжі зокрема, нам вдається вдало", – додала вона.

Країна-агресорка Росія може атакувати Україну дронами, доки готує ракети для наступного масованого удару.

Про це повідомила керівниця Об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк. В ефірі телемарафону вона пояснила, що російські окупанти використали багато ракет під час останніх ударів, тому потребують часу на переспорядження.

Зараз ви читаєте новину «Росія вперше атакувала Україну з Каспію: що це означає». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі