понеділок, 23 травня 2022 09:46

Спецтема: Війна Росії проти України

Росія обстріляла Запорізьку область: прилетіло у дитячий садок

Росія обстріляла Запорізьку область: прилетіло у дитячий садок
Артилерія російських загарбників. Фото: facebook.com/mod.mil.rus

Напередодні російські окупанти обстріляли село Новояковлівка Запорізької області.

Значних ушкоджень зазнали десятки приватних будинків місцевих мешканців та дошкільний навчальний заклад "Калинка", повідомила обласна військова адміністрація в Telegram вранці 23 травня.

"Мешканці Новояковлівки розповідають, що обстріли ворог проводить регулярно, і подовгу доводиться сидіти у підвалах", - ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Бердянську колаборанти з окупантами ділять відібраний у місцевих бізнес

Росія не припиняє обстрілювати школи, дитячі садки, лікарні у населених пунктах Запорізького краю, наголосив речник ОВА Іван Арєф'єв.

"Я перші дні сиділа у підвалі, тому що варіантів не було. Намагаюсь раніше прибігти до сусідки. Пробігти треба лише три двори, але намагаюсь зробити це раніше, так з людьми легше", - поділилася мешканка Новояковлівки.

У ніч на 23 травня ворог обстріляв місто Білопілля на Сумщині та його околиці з території РФ. Окупанти випускали ракети, гатили із самохідних артилерійських установок, близько 1:00 був авіаудар.

Жертв серед населення немає. Постраждали приватні будинки цивільних жителів міста,

Зараз ви читаєте новину «Росія обстріляла Запорізьку область: прилетіло у дитячий садок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі