пʼятниця, 23 червня 2023 05:11

Спецтема: Війна Росії проти України

Російські загарбники б'ють авіацією по всьому фронту: карта

Російські окупанти наступають на східних напрямках, активно б'ють авіацією та безрезультатно спробували повернути втрачені позиції біля Макарівки на Донеччині.

Протягом доби на фронті відбулось понад 20 бойових зіткнень. Росіяни завдали 44 авіаційних удари по позиціях Сил оборони й населених пунктах, йдеться у вечірньому зведенні Генштабу Збройних сил України.

На Куп'янському напрямку росіяни здійснили безрезультатні наступальні дії в напрямку Синьківки та завдали авіаційного удару в районі Кислівки на Харківщині.

Автор: Deep State
  Куп'янський напрямок
Куп'янський напрямок

На Лиманському напрямку противник завдав авіаційних ударів в районах Невського на Луганщині та Іванівки, Торського, Білогорівки, Діброви та Спірного на Донеччині.

На Бахмутському напрямку противник завдав авіаційних ударів в районах Богданівки, Білої Гори та Північного на Донеччині.

На Авдіївському напрямку росіяни вели безрезультатні наступальні дії в районі Сєверного та Авдіївки. Завдали авіаційних ударів в районах Авдіївки та Невельського.

Автор: Deep State
  Авдіївський напрямок
Авдіївський напрямок

На Мар'їнському напрямку ворог проводив наступальні дії у напрямках Мар'їнки та Побєди Донецької області, успіху не мав. Завдав авіаційного удару в районі Красногорівки на Донеччині.

Автор: Deep State
  Мар'їнський напрямок
Мар'їнський напрямок

На Шахтарському напрямку ворог завдав авіаційного удару біля Золотої Ниви, Великої Новосілки та Благодатного.

На Запорізькому та Херсонському напрямках армія РФ продовжує вести оборонні дії, зосереджує основні зусилля на недопущенні просування українських військ. Росіяни намагались відновити втрачене положення в районі Макарівки на Донеччині. Завдали авіаційних ударів в районах Сторожевого та Макарівки.

Автор: Deep State
  Південний напрямок
Південний напрямок

Сили оборони України продовжують наступальні дії на півдні України, а ворог зазнає значних втрат.

Також військові стримують ворожий наступ у Донецькій області, там постійно тривають бої, повідомила заступниця міністра оборони України Ганна Маляр.

За минулу добу ситуація суттєво не змінилась. Там триває наступ наших Сил оборони, вони поступово просуваються вперед, мають часткові успіхи, відтісняють противника і вирівнюють фронт.

Зараз ви читаєте новину «Російські загарбники б'ють авіацією по всьому фронту: карта». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі