понеділок, 30 липня 2012 11:11

Росіянин на квадроциклі зірвався зі скелі у Криму

Росіянин на квадроциклі зірвався зі скелі у Криму
Квадроцикл упав зі скелі висотою 25 м. Фото: motovelosport.ru

У Чорноморському районі Криму після падіння зі скелі квадроцикла з двома людьми загинув 51-річний росіянин та отримав травми 6-річний житель Донецької області.

Як повідомляє в понеділок прес-служба Головного територіального управління МНС України в Криму, у неділю в Чорноморське райуправління МНС надійшло повідомлення про те, що біля маяка в селі Оленівка зі скелі висотою 25 м впав квадроцикл з двома людьми.

Співробітники МНС та міліції, які виїхали на місце події, встановили, що громадянин Росії, житель Санкт-Петербурга, 1961 р.н., під час катання на квадроциклі не впорався з керуванням і разом з пасажиром, хлопчиком з Донецької області, 2006 р.н., допустив з'їзд зі скелі.

В результаті падіння росіянин від отриманих травм загинув на місці. Хлопчику медична допомога була надана на місці, в стаціонарному лікуванні він не потребував.

Як повідомлялося, 19 липня біля маяка в селі Оленівка зі скелі висотою 13 м також впав квадроцикл з двома людьми. Громадянка Росії, мешканка Санкт-Петербурга 1967 р.н., перебуваючи за кермом квадроцикла разом з пасажиром 1962 р.н., допустила з'їзд зі скелі.

В результаті падіння росіянка від отриманих травм загинула на місці. Чоловік був доставлений в Чорноморську центральну районну лікарню з переломом правого передпліччя.

 

Зараз ви читаєте новину «Росіянин на квадроциклі зірвався зі скелі у Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі