субота, 05 жовтня 2024 09:41

Спецтема: Війна Росії проти України

Скільки ракетоносіїв РФ тримає у морі - нові дані ВМС

На ранок 5 жовтня у Чорному морі зафіксовано один ворожий корабель.

Це носій крилатих ракет загальним залпом до чотирьох "Калібрів", повідомили у Військово-морських силах ЗСУ.

Автор: t.me/ukrainian_navy
  Росія тримає у Чорному морі один ракетоносій
Росія тримає у Чорному морі один ракетоносій

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни списали свій єдиний авіаносець, а моряків відправили воювати в Україну - Forbes

В Азовському морі російських кораблів немає. Водночас у Середземному РФ тримає три кораблі, з яких два є носіями "Калібрів" загальним залпом до 20 ракет.

За добу в інтересах РФ Керченською протокою пройшли до Чорного моря 10 суден, з них вісім продовжили рух у напрямку протоки Босфор. До Азовського моря пройшли п′ять суден, одне з них рухалось з протоки Босфор.

"РФ продовжує порушувати Міжнародну конвенцію з охорони людського життя на морі 1974 р. (SOLAS), вимикаючи системи автоматичної ідентифікації", - додали у ВМС.

Агенти партизанського руху "Атеш" провели розвідку бази Чорноморського флоту у Севастополі. Вони спостерігали за базою в Гагаринському районі міста.

Було розвідано місця проживання та навчання особового складу, а також отримано дані про порядок охорони об'єкта, роботу чергової служби та інші важливі відомості, які були негайно передані Силам оборони України.

Зараз ви читаєте новину «Скільки ракетоносіїв РФ тримає у морі - нові дані ВМС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі