пʼятниця, 19 серпня 2022 08:50

Спецтема: Війна Росії проти України

Росіяни знову вдарили ракетами по університету в Миколаєві
7

Росіяни у ніч на 19 серпня знову обстріляли Чорноморський національний університет імені Петра Могили у Миколаєві.

Зараз на місці працюють оперативні служби, повідомив міський голова Миколаєва Олександр Сенкевич.

Росіяни повторно обстріляли ракетами університет в Миколаєві
Фото: t.me/novostiniko
Росіяни повторно обстріляли ракетами університет в Миколаєві
Росіяни повторно обстріляли ракетами університет в Миколаєві
Росіяни повторно обстріляли ракетами університет в Миколаєві
Росіяни повторно обстріляли ракетами університет в Миколаєві

"Рашисти повторно обстріляли нашу Могилянку. Знову дві ракети С-300. На місці працюють аварійні бригади та комунальні служби", – повідомляє Сенкевич.

За словами голови Миколаївської ОВА Віталія Кіма, ракетами по Миколаєву росіяни вдарили 19 серпня близько 4:00.

"Три ворожі ракети знову влучили в ЧНУ імені Петра Могили, пошкоджено навколишні будинки. Попередньо, одна людина поранена. Також в іншому районі міста пошкоджено підприємство. За попередньою інформацією, постраждалих немає", – пише Кім у Telegram.

Він також повідомив про ворожі обстріли в селі Галицинове 18 серпня о 12:55.

"У результаті влучання касетних боєприпасів РСЗВ "Смерч" пошкоджено кілька житлових будинків, зруйновано будівлю пожежної частини та знищено пожежний автомобіль. Троє людей отримали поранення", – зазначає Кім.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Темпи евакуації з Миколаєва знизилися – мер

У Баштанському районі 18 серпня, орієнтовно о 9:30 та 17:30, були обстріли на території Широківської громади. Також громада зазнала обстрілів з 22:00 18 серпня до 4:00 19 серпня. Влучання були за межами населених пунктів. Постраждалих немає.

Під постійним вогнем залишаються населені пункти Березнегуватської громади, що розташовані на лінії розмежування. Інформація щодо постраждалих та пошкоджень уточнюється. У Вознесенському та Первомайському районах день та ніч пройшли відносно спокійно.

Вночі 17 серпня росіяни у Миколаєві обстріляли Чорноморський національний університет імені Петра Могили. По навчальному закладу прилетіли дві ракети.

Російські загарбники вдарили по Миколаєву о 12:57 18 серпня. Внаслідок обстрілу є поранені. Ще одна людина померла дорогою до лікарні.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни знову вдарили ракетами по університету в Миколаєві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі