вівторок, 19 грудня 2023 11:03

Росіяни змінили тактику під Авдіївкою - Барабаш

Росіяни змінили тактику під Авдіївкою - Барабаш
Українські війська тримають оборону під Авдіївкою. Фото: gettyimages.com

Російські загарбники змінили тактику на Авдіївському напрямку.

Нині окупанти концентрують особовий склад та техніку для атак на поодиноких ділянках. Про це у коментарі "Еспресо" розповів голова Авдіївської міської військової адміністрації Віталій Барабаш.

За його словами, ворог продовжує тиснути на українську лінію оборони.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія стягнула під Бахмут найбоєздатніші підрозділи - Сирський

"Окупанти трохи змінили свою тактику. Якщо раніше вони намагались тиснути одночасно на нашу лінію оборону по всьому напрямку, то зараз вони концентруються на поодиноких напрямках. Туди вони женуть велику кількість техніки та особовий склад", - сказав Барабаш.

Він вважає, що таким чином росіяни намагаються прорвати українську лінію оборони. Загарбники намагаються активно застосовувати техніку для атак на позиції Сил оборони України. Однак, така тактика їм не допомагає.

"Наші хлопці все відбивають та зупиняють колони окупантів, якими вони намагаються прориватись. Річ у тому, що попри погодні умови, вони все ж намагаються застосовувати техніку для наступу", - додав Барабаш.

Минулої доби українські захисники відбили понад 90 атак російських загарбників на різних ділянках фронту. Найактивніше ворог атакував у районах Авдіївки, Бахмута, Мар'їнки та у Запорізькій області.

На Авдіївському напрямку українські воїни стійко тримають оборону, завдаючи загарбникам значних втрат. Сили оборони відбили 11 атак противника в районах Авдіївки та ще 13 атак біля Сєверного, південніше Тоненького, Первомайського та Невельського Донецької області.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни змінили тактику під Авдіївкою - Барабаш». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі