четвер, 22 вересня 2022 11:53

Спецтема: Війна Росії проти України

Росіяни влаштували теракт у людному місці Мелітополя – Федоров
Оновлено

Росіяни влаштували теракт у людному місці Мелітополя – Федоров
Напередодні псевдореферендуму росіяни влаштували теракт у Мелітополі, щоб звинуватити Київ. Фото: facebook.com/DefenceIntelligenceofUkraine

У четвер, 22 вересня, у Мелітополі Запорізької області окупанти влаштували теракт, щоб напередодні псевдореферендуму звинуватити в терорі українську владу.

Загарбники вчинили вибух на Центральному ринку, де завжди велике скупчення людей. Про це повідомив мер міста Іван Федоров в Тelegram.

"Рашисти вчинили вибух і ліквідували трьох (своїх. – Gazeta.ua) військових. Інформацію щодо мирних громадян уточнюємо", – написав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дев'ять російських ракет накрили Запоріжжя: є вбиті, люди під завалами

За його інформацією, перед "референдумом" окупанти посилюють "чистки" серед своїх.

"Страх, терор і ліквідація неугодних – три складники, які на окупованих територіях весь час демонструє Росія", – наголосив міський голова.

Оновлено о 12:15: кількість ліквідованих російських військових своїми ж зросла до шести, додав Федоров.

20 вересня російська окупаційна "влада" на захоплених територіях сходу України заявила про проведення 23-27 вересня так званих референдумів про приєднання до Росії".

На Херсонщині про "референдум" заявив колаборант Володимир Сальдо. Також про псевдореферендум заявив колаборант з окупованої частини Запорізької області Євген Балицький.

21 вересня президент Росії Володимир Путін заяив, що його країна "підтримає рішення жителів Донбасу, Херсонщини і Запорізької області" щодо проведення так званих референдумів.

Світова спільнота встигла відреагувати на такі наміри окупантів та заявила про невизнання результатів "голосування".

Зараз ви читаєте новину «Росіяни влаштували теракт у людному місці Мелітополя – Федоров». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі