понеділок, 07 листопада 2022 05:55

Росіяни приховують втрати після удару ЗСУ по підрозділу окупантів

Росіяни приховують втрати після удару ЗСУ по підрозділу окупантів
Українські військові тримають рубежі на півдні. Фото: eastnews

Минулої доби українські бійці на півдні виконали 147 вогневих завдань.

Вражені райони зосередження сил та засобів противника у кількох населених пунктах, повідомляє Оперативне командування "Південь".

"Орієнтовні втрати окупантів протягом бойового дня – 14 осіб, три одиниці авто-бронетехніки, пункт управління БПЛА, а також три склади з боєприпасами у Бериславському та Херсонському районах. Інші результати поразки дорозвідуються", - поінформували військові.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни замінували Херсон - журналіст

Також за уточненою інформацією, російські окупанти мають втрати у Каховці, які ретельно приховують. Відомо, що ЗСУ поцілили в будівлю базування підрозділу окупантів із 200 військових.

У Каховці посилили адміністративно-поліцейський режим та тиск на місцеве населення.

У Бериславі від місцевих вимагають примусової евакуації до 10 листопада. Окупанти знову шантажують техногенною катастрофою щодо можливої руйнації греблі Каховської ГЕС.

6 листопада у Херсоні повідомили про знеструмлення у всіх районах . Електрика також відсутня на території області.

Нагадаємо, нещодавно в ОК "Південь" повідомляли, що окупанти на Херсонщині цілеспрямовано відключають електрику та воду, позбавляють населення доступу до мережі Інтернет, щоб змусити людей до "евакуації" зі своїх будинків.

Також стало відомо, що окупаційна "влада" Херсонської області на тлі так званої "евакуації" заборонила вчителям користуватися месенджерами на смартфонах.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни приховують втрати після удару ЗСУ по підрозділу окупантів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі