вівторок, 27 серпня 2024 09:02

Спецтема: Війна Росії проти України

Росіяни обстріляли Хмельницьку область, є постраждалі

Росіяни обстріляли Хмельницьку область, є постраждалі
Від обстрілу постраждав чоловік. Фото: Pexels

Російські окупанти обстріляли Хмельницьку область.

Через це загорілися два приватні будинки. Постраждала одна людина, написав голова Хмельницької ОВА Сергій Тюрін у Telegram.

"Вночі під час повітряних тривог на території Хмельницької області наші сили ППО збили вісім ворожих цілей. Працюють усі відповідні служби та встановлюються місця падіння уламків. Разом з тим, внаслідок атаки виникло загоряння двох приватних будинків. Чоловік, який проживає в будинку, отримав контузію", - вказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти балістикою вдарили по готелю в Кривому Розі

Повністю відновили електропостачання у населених пунктах, де воно зникло після масованої атаки 26 серпня. Але через важку ситуацію в енергосистемі діють графіки погодинних відключень.

У ніч на понеділок 26 серпня російські окупанти здійснили наймасованішу повітряну атаку по Україні. Повітряні сили Збройних сил України виявили 127 ворожих ракет і 109 ударних БпЛА. Протиповітряна оборона збила 102 ракети і 99 дронів, повідомив командувач Повітряних сил Микола Олещук.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни обстріляли Хмельницьку область, є постраждалі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі