четвер, 15 грудня 2022 08:32

Спецтема: Війна Росії проти України

Росіяни нещадно обстріляли Дніпропетровщину: перші подробиці й фото
4

Дніпропетровщину в ніч проти 15 грудня знову обстріляли російські окупанти.

Понад 14 год. тривали тривоги і обстріли трьох громад, повідомив у четвер вранці голова обласної військової адміністрації Валентин Резніченко в Telegram.

"Вночi та ранком російські окупанти били по Нікопольщині з "Градів" та важкої артилерії. Потерпали Мирівська, Марганецька та Червоногригорівська громади. Туди прилетіли щонайменше 40 ворожих снарядів. Попередньо, люди не постраждали", – йдеться в повідомленні.

Росіяни усю ніч атакували Нікопольщину
Фото: t.me/dnipropetrovskaODA
Росіяни усю ніч атакували Нікопольщину
Росіяни усю ніч атакували Нікопольщину
Росіяни усю ніч атакували Нікопольщину

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: РФ накрила вогнем одразу два міста на Дніпропетровщині: що відомо

У Марганецькій громаді є руйнації приватного житла та господарських споруд. Понівечений газогін.

"У Червоногригорівській та Мирівській громадах наслідки атак ще уточнюють. Триває обстеження уражених територій. У інших районах ніч була тихою, минула без тривог та обстрiлiв. Ранком сирена уже двічі попереджала про небезпеку. На цю хвилину там спокійно", – додав Резніченко.

Ворог примусово "евакуював" громадян України, які проживали на острові Великий Потьомкінський поблизу Херсона, на поки що підконтрольну російським загарбникам територію, повідомив Генеральний штаб Збройних сил України вранці 15 грудня.

За наявною інформацією, окупанти замінували дачні ділянки та узбережжя річок Конка і Чайка в межах Олешківської міської територіальної громади Херсонської області.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни нещадно обстріляли Дніпропетровщину: перші подробиці й фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі