середа, 14 грудня 2022 08:31

Спецтема: Війна Росії проти України

РФ накрила вогнем одразу два міста на Дніпропетровщині: що відомо
4

Росіяни влаштували пекельну ніч на Дніпропетровщині
Фото: t.me/dnipropetrovskaODA
Росіяни влаштували пекельну ніч на Дніпропетровщині
Росіяни влаштували пекельну ніч на Дніпропетровщині
Росіяни влаштували пекельну ніч на Дніпропетровщині

Дніпропетровщину в ніч проти 14 грудня знову обстріляли російські окупанти.

Росіяни усю ніч атакували Нікопольщину з "Градів", "Ураганів" та важкої артилерії, повідомив у середу вранці голова обласної військової адміністрації Валентин Резніченко в Telegram.

"Тримали під прицілом два міста: Нікополь та Марганець. Направили на житлові квартали понад 50 снарядів. У Нікополі пошкоджені кілька приватних будинків, СТО, газопровід та лінії електропередач", – йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що відбувається на фронтах: показали свіжі карти бойових дій в Україні

У Марганці російські снаряди понівечили до 10 приватних будинків та господарських споруд, авто, газогони та електромережі.

"В обійстях мiстян зайнялися дві пожежі. Вогнеборці їх уже приборкали. Усюди минулося без постраждалих. У інших районах вночі сирена попереджала про небезпеку, та обійшлося без ударів. На цю хвилину там спокійно", – додав Резніченко.

Минулої доби противник завдав один авіаційний та 11 ракетних ударів по Україні. Зокрема три із них були по цивільній інфраструктурі Харківської, Донецької та Запорізької областей. Також російські окупанти здійснили понад 60 обстрілів із реактивних систем залпового вогню.

Зараз ви читаєте новину «РФ накрила вогнем одразу два міста на Дніпропетровщині: що відомо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі