неділя, 25 червня 2023 07:20

Спецтема: Війна Росії проти України

Росіяни намагалися наступати на чотирьох напрямках ‒ Генштаб

Росіяни намагалися наступати на чотирьох напрямках ‒ Генштаб
Українські військові відбивають атаки загарбників на основних напрямках фронту. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Російські загарбники й надалі зосереджують основні зусилля на Лиманському, Авдіївському та Мар'їнському напрямках.

Протягом доби там відбулось 29 бойових зіткнень. Про це вранці 25 червня повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.

На Волинському та Поліському напрямках оперативна обстановка поки залишається без суттєвих змін.

Сіверський та Слобожанський напрямки

Противник зберігає військову присутність у прикордонних з Україною районах. Здійснив мінометні та артилерійські обстріли 16 населених пунктів Чернігівської, Сумської та Харківської областей.

Куп'янський напрямок

Загарбники проводили наступальні дії у напрямку Берестового, але успіху не мали. Артилерійських і мінометних обстрілів противника зазнали Красне Перше, Фиголівка, Дворічна, Масютівка, Кислівка, Берестове Харківської області.

Лиманський напрямок

Росіяни безуспішно намагалися наступати в напрямку Веселого. Завдали авіаційних ударів в районі Білогорівки Луганської області. З артилерії обстріляли сім населених пунктів Луганської та Донецької областей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Більше 30 ліквідованих, десяток полонених, пів сотні поранених: 3 ОМБр вдарила по росіянах

Бахмутський напрямок

Противник вів безуспішні наступальні дії в районі Іванівського Донецької області. Від ворожих артилерійських обстрілів постраждали Васюківка, Міньківка, Оріхово-Василівка, Богданівка, Часів Яр, Іванівське, Озарянівка та Нью-Йорк Донецької області.

Авдіївський напрямок

Ворог завдав авіаційних ударів в районах Авдіївки та Сєверного Донецької області. Здійснив артилерійські обстріли районів 11 населених пунктів Донецької області.

Мар'їнський напрямок

Противник проводив наступальні дії в районі Мар'їнки, успіху не мав. В той же час, здійснив артилерійські обстріли шести населених пунктів Донецької області.

Шахтарський напрямок

Росіяни завдали авіаційних ударів в районах Пречистівки, Золотої Ниви, Макарівки. Здійснили обстріли населених пунктів Катеринівка, Богоявленка, Новомихайлівка, Благодатне, Вугледар, Пречистівка, Золота Нива, Новоукраїнка Донецької області.

Запорізький та Херсонський напрямки

Противник продовжує вести оборонні дії, зосереджує основні зусилля на недопущенні просування українських військ. Завдав авіаційних ударів в районах Оріхова, Новоданилівки, Роботиного Запорізької області. Здійснив артилерійські обстріли близько 50 населених пунктів Запорізької, Дніпропетровської та Херсонської областей.

Українська авіація за минулу добу завдала 18 ударів по районах зосередження особового складу російських загарбників.

Знищено зенітно-ракетний комплекс ворога та шість розвідувальних БпЛА. Про це вранці 25 червня повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни намагалися наступати на чотирьох напрямках ‒ Генштаб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі