середа, 07 вересня 2022 18:23

Спецтема: Війна Росії проти України

Росіяни накрили з "Градів" село на Запоріжжі: багато жертв

Росіяни накрили з "Градів" село на Запоріжжі: багато жертв
Росіяни накрили з "Градів" село на Запоріжжі. Фото: t.me/starukhofficial

Російські загарбники обстріляли село Мала Токмачка Оріхівського району Запорізької області. Накрили з "Градів" близько 15:40 7 вересня.

У дворі, куди поцілили окупанти, перебували вісім цивільних. Вони в цей час отримували гуманітарну допомогу, зазначив голова Запорізької обласної військової адміністрації Олександр Старух у Telegram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна відкине РФ на позиції 23 лютого та поверне Крим: генерал США назвав терміни

"У результаті обстрілу п'ятеро людей тяжко поранені, їх забрала "швидка". Троє вбито. Обстріл продовжується", – повідомив він.

ОНОВЛЕНО на 18:22

Кількість поранених у Малій Токмачці зросла до семи людей. Троє із них у тяжкому стані, повідомив нову інформацію Олександр Старух.

З початку повномасштабної війни Запорізька область стримує ворожі сили й не дає просунутися їм углиб країни. Запорізька область частково перебуває під російською окупацією. На 5 червня регіон захопили майже на 60%.

На тимчасово захоплених територіях окупаційна "влада" погрожує населенню смертною карою. Також почалася нова хвиля викрадення людей, повідомив мер Мелітополя Іван Федоров. Окрім того, колаборанти активно готуються до псевдореферендуму.

Жителів тимчасово окупованих районів Херсонської та Запорізької областей закликали якнайшвидше евакуюватися всіма доступними способами. Навіть через окупований Крим. Це необхідно, щоб ЗСУ під час наступу не наражали на небезпеку цивільне населення.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни накрили з "Градів" село на Запоріжжі: багато жертв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі