понеділок, 18 вересня 2023 14:41

Росіяни масовано обстріляли Херсонщину: показали наслідки
7

Показали наслідки обстрілу Херсонщини
Фото: t.me/SJTF_Odes
Показали наслідки обстрілу Херсонщини
Показали наслідки обстрілу Херсонщини
Показали наслідки обстрілу Херсонщини
Показали наслідки обстрілу Херсонщини

Навчальний заклад, сільськогосподарське підприємство та житлові квартали обстріляли у Херсонській області.

Є загиблі та поранені мирні жителі, передають Сили оборони півдня України.

"Окупанти вдарили по об'єктах інфраструктури Бериславського та Херсонського районів із мінометів, артилерії, реактивних систем залпового вогню, БпЛА та авіації. Внаслідок атак по мирних житлових кварталах люди гинули у власних помешканнях та на вулиці", – йдеться у повідомленні.

Під ударами ворога була Одрадокам'янка, Миколаївка, Берислав та Львове.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали наслідки обстрілу, під яким загинула 6-річна дитина

У Миколаївці керованими бомбами пошкоджено щонайменше шість будинків, у Бериславі пошкоджено 17 приватних та один багатоповерховий будинок. У власній квартирі отримала поранення 63-річна жінка. У Львовому було влучання у ліцей.

У Томиній Балці внаслідок обстрілу загинув 69-річний місцевий житель. У Садовому поранення отримав працівник поліції, загрози його життю немає.

У Софіївці пошкоджено офіс сільськогосподарського підприємства, офісну техніку, п'ять автомобілів, трактори, водонапірну вежу та генератор.

З реактивних систем залпового вогню та артилерії росіяни обстрілювали Херсон. Постраждали житлові квартали у кількох районах та об'єкти життєзабезпечення міста.

"Вночі під ворожим обстрілом перебували прибережні квартали Херсона, снаряд влучив у приватний будинок, всередині загинув 62-річний чоловік. Внаслідок влучання снаряда в інший приватний будинок травмовано 55-річного чоловіка", – підсумували у повідомленні.

Війська РФ в неділю, 6 серпня обстріляли Ольгівку в Херсонській області. Внаслідок ворожої атаки в населеному пункті поранення отримали дві жінки – 77 та 73 років.

Після того як Сили оборони України деокупували правий берег Дніпра в Херсонській області, російські окупанти майже щодня обстрілюють регіон, зокрема обласний центр Херсон, з іншого берега річки. Для ударів росіяни використовують важке озброєння та авіацію.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни масовано обстріляли Херсонщину: показали наслідки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі