неділя, 11 серпня 2024 12:38

Росія випустила 57 дронів: деталі нічної атаки

У ніч проти 11 серпня ворог атакував Україну чотирма балістичними ракетами KN-23 із Воронезької області РФ.

Загарбники також випустили 57 ударних БпЛА типу Shahed із районів Приморсько-Ахтарська, Єйська, та Курська. Про це повідомили у Повітряних силах ЗСУ.

За словами командувача Повітряних сил Миколи Олещука, окупанти також завдали удару по місту Покровськ на Донеччині ймовірно з реактивної артилерії.

Автор: t.me/ComAFUA
  Українська ППО знищила 53 ударних дронів
Українська ППО знищила 53 ударних дронів

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні зростає кількість вбитих Росією цивільних - ООН

"У результаті протиповітряного бою мобільними вогневими групами Сил оборони України, авіацією, зенітними ракетними підрозділами та засобами РЕБ Повітряних сил збито 53 ворожі БпЛА у Миколаївській, Одеській, Черкаській, Вінницькій, Кіровоградській, Херсонській, Київській, Запорізькій, Сумській, Рівненській та Черкаській областях", - зазначив Олещук.

Він також прокоментував інформацію щодо російських ударів північно-корейськими ракетами.

"Скажу наступне: балістичні KN-23, хоч і рідко досягають бажаних цілей, становлять серйозну загрозу населенню. Бережіть себе та своїх рідних", - додав Олещук.

На Київщині внаслідок російської ракетної атаки загинули чоловік і дитина. Вночі проти 11 серпня сталося падіння уламків ракети на приватні житлові будинки у Броварському районі.

Троє людей тяжко травмовано, серед яких 13-річна дитина.

Зараз ви читаєте новину «Росія випустила 57 дронів: деталі нічної атаки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі