пʼятниця, 07 жовтня 2022 10:37

Спецтема: Війна Росії проти України

Росія ударила по Запоріжжю. Одна ракета впала у двір будинку
Оновлено

У п'ятницю вранці, 7 жовтня, російські військові завдали ракетного удару по Запоріжжю. У місті оголошена повітряна тривога.

Про нову атаку повідомив керівник обласної військової адміністрації Олександр Старух Тelegram. Він закликав людей перебувати в укриттях.

"Є ризик повторних обстрілів", – наголосив Старух.

Автор: t.me/dnepr_operativ
  Над місто здіймається стовп диму після "прильоту"
Над місто здіймається стовп диму після "прильоту"

Це друга атака ворога на Запоріжжя за добу. Раніше стало відомо про нічний обстріл обласного центру іранськими дронами-камікадзе "Шахід-136". Руйнувань зазнали об'єкти інфраструктури у двох районах міста. Є постраждалий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До останнього були на робочих місцях: у Гуляйполі росіяни вбили двох посадовців

ОНОВЛЕНО НА 10:32

Одна із ворожих ракет впала у двір багатоповерхівки. Житловий будинок зазнав руйнувань, пошкоджені комунальні мережі, повідомив Олександр Старух.

"Відомо щодо одного постраждалого, у нього осколкові поранення. Йому вже надають медичну допомогу. Інформація уточнюється", – написав глава ОВА.

Автор: https://t.me/starukhofficial
  Вибухова хвиля від ракети, яка впала у двір багатоповерхівки, "винесла" вікна у мешканців будинку
Вибухова хвиля від ракети, яка впала у двір багатоповерхівки, "винесла" вікна у мешканців будинку

Запоріжжя розташоване на річці Дніпро навпроти найбільшої атомної електростанції в Європі – Запорізької АЕС в захопленому Енергодарі. Обласний центр щодня зазнає масованих ракетних ударів ворога, наголосив президент Володимир Зеленський в Тelegram 7 жовтня.

"Одним з ударів агресор забрав життя одразу 30 людей. І це лише один російський ракетний удар. Свідомий удар по цивільних. Свідомий злочин", – написав президент.

Уранці 6 жовтня російські терористи обстріляли Запоріжжя ракетами, у місті виникли пожежі. Росіяни поцілили по житлових будинках. Два під'їзди зруйновано вщент. Загинули щонайменше 11 цивільних. З-під завалів врятували 21 людину. Серед постраждалих – діти.

Згодом ворог вдруге вдарив по місту, обстріляв об'єкти інфраструктури в центі міста.

Зараз ви читаєте новину «Росія ударила по Запоріжжю. Одна ракета впала у двір будинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі