неділя, 25 грудня 2022 09:27

Спецтема: Війна Росії проти України

Росія перекинула в Україну сотні силовиків Росгвардії – спротив

Кремль продовжує перекидати на тимчасово окуповані території Півдня своїх силовиків.

Попри посилення репресивних заходів з боку приїжджих росгвардійців, підпілля продовжує діяти, повідомив Центр національного спротиву 24 грудня.

За його даними, днями в рамках боротьби з пропагандою в рекламному просторі партизани пошкодили російські агітаційні білборди в Мелітополі Запорізької області.

Автор: sprotyv.mod.gov.ua
  Партизани пошкодили російські агітаційні білборди у Мелітополі
Партизани пошкодили російські агітаційні білборди у Мелітополі

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До окупованого Мелітополя з'їжджаються кадировці: Федоров розкрив подробиці

"Ворог змушений відповідати й витрачати більше ресурсів. Тому на південь прибули нові групи росгвардійців для патрулювання зайнятих населених пунктів. Лише до Бердянська завезли 500 поліцаїв з РФ", – йдеться в повідомленні ЦНС.

За даними опору, у Бердянську останнім часом зросли випадки розповсюдження української символіки та листівок для окупантів.

Такі листівки демотивують окупантів і показують їх неспроможність взяти місто під контроль. Це також додає місцевим жителям сил для спротиву, підкреслює ворожий статус росіян, пояснив ЦНС.

Російські військові називають 25 грудня імовірною датою наступу ЗСУ на всій лінії зіткнення від Василівки Запорізької області до Вугледара Донецької області, за даними ЗМІ.

Мешканцям тимчасово окупованих районів Запоріжжя росіяни заборонили виходити з будинків і "погрожують розстрілом" порушникам комендантської години.

Зараз ви читаєте новину «Росія перекинула в Україну сотні силовиків Росгвардії – спротив». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі