субота, 26 березня 2022 13:10

Спецтема: Війна Росії проти України

Російський терорист вистрелив у обличчя 11-річній дівчинці

Російський терорист вистрелив у обличчя 11-річній дівчинці
У Маріуполі окупант вистрелив у обличчя 11-річної дівчинки. Фото: Скріншот з відео

У Маріуполі російський окупант вистрілив у обличчя 11-річної дівчинки.

Вон вижила та проходить реабілітацію – вже 9 днів як вона перебуває в безпеці. Терорист завдав непоправної шкоди її здоров'ю. Дівчинка не може голосно говорити – через потрапляння кулі пошкодилися голосові зв'язки, пише CNN.

Раніше дівчинка займалась гімнастикою, а зараз ледь може ходити. Зараз вона перебуває разом зі своїми батьками у бомбосховищі однієї з лікарень разом з іншими дітьми – немовлятами та підлітками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Херсонців вибірково хочуть депортувати на Кримський півострів - Верещук

Разом з батьками дівчинка врятувалась та змогла виїхати з Маріуполя. На одному з блокпостів поблизу Василівки окупанти відкрили вогонь по авто.

Протягом минулої доби окупанти обстріляли 13 населених пунктів Донеччини. У результаті одна дитина загинула та одну поранено. Пошкоджено щонайменше 67 цивільних об'єктів, зокрема житлові будинки, крамниця, кафе, адмінбудівлі. Упродовж минулої доби найгарячішими точками Донеччини стали Маріуполь, Мар'їнка, Красногорівка, Авдіївка, Краматорськ, Бахмут, Покровськ, Часів Яр, Катеринівка, Новобахмутівка, Орлівка, Максимільянівка, Піски.Російські "гради" вбили 10-річного хлопчика в селі Максимільянівка. Окупанти завдали удару по житловому сектору, пошкоджено понад 45 приватних будинків.

Підпишіться на наш канал у Telegram. Інформуємо про ситуацію у країні

Зараз ви читаєте новину «Російський терорист вистрелив у обличчя 11-річній дівчинці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі