пʼятниця, 18 березня 2022 14:30

Спецтема: Війна Росії проти України

Російські терористи гатили по Львову з Чорного моря. Садовий закликає світ закрити небо

Російські терористи гатили по Львову з Чорного моря. Садовий закликає світ закрити небо
Вибухи пролунали близько 6:30.

Ракетний обстріл по Львову робився з акваторії Чорного моря.

Про це сказав мер міста Андрій Садовий на брифінгу.

"Цей обстріл робився із акваторії Чорного моря. І ніхто не може спрогнозувати, куди будуть летіти наступні ракети. Тому, коли ви чуєте алярм, ви маєте бути у бомбосховищі, дбати про своє здоров'я", - сказав Садовий.

"Поки європейські політики, поки Сполучені Штати дебатують, чи треба закривати небо над Україною, його закривають наші ангели, яких вбивають кожного дня.

Ці 109 дітей могли жити довго і щасливо. Це є трагедія нашого народу.

Якщо б щось подібне було у ваших країнах, це була б ваша трагедія. Я прошу всіх вас про тверду, принципову позицію, адже кожен з вас, через свої медіа має дуже великий вплив. Ми можемо достатньо швидко закінчити цю війну і перемогти, якщо будуть прийняті відповідні рішення", - звернувся мер до іноземних журналістів.

18 березня уранці ракети російських окупантів вдарили по авіаремонтному заводу у Львові. Вибухи пролунали близько 06:30. Одна людина отримала поранення.

Зараз ви читаєте новину «Російські терористи гатили по Львову з Чорного моря. Садовий закликає світ закрити небо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі