вівторок, 05 липня 2022 07:58

Спецтема: Війна Росії проти України

Російські терористи атакували Миколаїв ракетами: перші подробиці
4

Фото недалеко від місць вибухів
Фото: t.me/newspn
Фото недалеко від місць вибухів
Фото недалеко від місць вибухів
Фото недалеко від місць вибухів

Уранці по Миколаєву російські окупанти знову завдали ракетних ударів.

"Прильоти" по місту підтвердив міський голова Олександр Сєнкевич у Telegram.

"На місцях працюють рятувальники, медики, аварійні бригади та комунальники. Більше інформації повідомлю пізніше", – написав він уранці 5 липня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Харкові та Дніпрі прогриміли вибухи: що відомо

Про одразу декілька вибухів у Миколаєві почали повідомляти місцеві Telegram-канали. На місці кількох із них – величезні стовпи диму та пожежі. Лише згодом у місті пролунала повітряна тривога.

Ситуація на півдні України залишається стабільно напруженою. Російські військові намагаються утримуватися на відступних рубежах. Ворог дистанційно обстрілює звільнені українськими захисниками території.

29 червня терористи вкотре обстріляли Миколаїв. Влучили в п'ятиповерховий житловий будинок. На місці працювали рятувальники, медики й комунальники.

Зранку 28 червня Миколаїв зазнав масованого ракетного обстрілу. Вночі росіяни випустили по місту 11 ракет.

В Очакові троє загиблих, зокрема 6-річна дитина. Ще шестеро людей поранені. О 4:00 загарбники влучили по території міського ринку, а також по будівлі палацу культури й у приватний сектор. Відбулося пряме влучення у дві житлові будівлі. Внаслідок удару в деяких районах відсутнє водо-, газо-, енергопостачання та інтернет.

2 липня окупанти вкотре обстріляли низку мирних населених пунктів Миколаївської області. Є загиблі й нові руйнування.

1 липня агресори обстріляли Баштанський і Миколаївський райони Миколаївщини. Поранені 14 людей. Дітей серед них немає. Усіх постраждалих доправили в медичні заклади.

Зараз ви читаєте новину «Російські терористи атакували Миколаїв ракетами: перші подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі