вівторок, 30 серпня 2022 00:48

Російські окупанти закрили Кримський міст на в'їзд до Сімферополя – ЗМІ

Російські окупанти закрили Кримський міст на в'їзд до Сімферополя – ЗМІ
Зараз через Кримський міст реально виїхати тільки в бік Краснодара. Фото: YouTube

Російські окупанти в Криму ввечері 29 серпня перекрили Кримський міст на в'їзд у бік Сімферополя, Всі смуги працюють тільки на виїзд у бік Краснодара.

Швидше за все, російські окупанти намагаються непомітно вивезти з Криму військову техніку, повідомляє 24 канал з посиланням на власні джерела в українській розвідці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джемілєв назвав "хорошою ознакою", що окупанти вивозять свої родини з Криму

Швидше за все, перекриття мосту пов'язане з українським контрнаступом в Херсонській області. Окупанти хочуть вивезти військову техніку для перекидання її на загрозливі напрямки.

При цьому вивезення техніки вони хочуть зберегти в таємниці - щоб українські військові не були готові до її появи на фронті.

Керченський, він же Кримський міст повинен бути знищений якомога швидше. Він зведений незаконно, на окупованій території, і використовується росіянами в їх агресії проти України.

Втім, у Путіна ще є шанс зберегти Кримський міст. Для цього він повинен цим мостом вивести всі російські окупаційні сили з Криму.

Зараз ви читаєте новину «Російські окупанти закрили Кримський міст на в'їзд до Сімферополя – ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі