неділя, 20 листопада 2022 07:18

Спецтема: Війна Росії проти України

Російські "мобіки" не хочуть, щоб їх перекидали з Херсонщини на Донбас ‒ Генштаб

Російські "мобіки" не хочуть, щоб їх перекидали з Херсонщини на Донбас ‒ Генштаб
Російське командування планує й надалі перекидати окремі підрозділи з Херсонщини на Донбас. Фото: novynarnia.com

На Херсонщині російські загарбники не припиняють обстрілювати позиції українських військ та населені пункти на правому березі річки Дніпро.

Для уточнення позицій наших військ та коригування вогню артилерії, ворог веде повітряну розвідку за допомогою БпЛА. Про це вранці 20 листопада повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

На Криворізькому та Херсонському напрямках противник веде позиційну оборону, удосконалює фортифікаційне обладнання та логістичне забезпечення своїх передових підрозділів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Система може не витримати" – аналітик спрогнозував, якою буде наступна хвиля мобілізованих в Росії

"Минулої доби ворог вів вогонь з танків, ствольної та реактивної артилерії по районах Качкарівки, Токарівки, Антонівки, Чорнобаївки та міста Херсон", ‒ йдеться у повідомленні.

У Генштабі також інформують, що командування російських окупаційних військ планує й надалі перекидати окремі підрозділи, виведені в ході відступу з правого берега Дніпра на Херсонщині, для продовження бойових дій в Донецькій та Луганській областях.

"Мобілізовані особи, з яких, здебільшого, складаються ці формування, дуже обурені перспективами реалізації цих планів. У Луганській області російські окупанти встановлюють додаткові блокпости для виявлення та затримання дезертирів", ‒ повідомляє український Генштаб.

Російські окупанти перекидають підрозділи з Херсонської області у Луганську. Ворог перекинув війська в місто Новоайдар. Про це повідомив Генеральний штаб ЗСУ.

Сили, які Росія перекинула з Херсонщини на Луганщину, це ‒ залишки найпрофесійніших військ РФ. На Луганщину перевели максимально підготовлених російських десантників, але "погоди вони вже не зроблять". Про це розповів голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

Зараз ви читаєте новину «Російські "мобіки" не хочуть, щоб їх перекидали з Херсонщини на Донбас ‒ Генштаб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі