вівторок, 11 травня 2021 10:18

"Роман" 8-річної українки з блогером: діти знову виклали в мережу спільні фото

Скандальна блогер Мілана Маханець після хвилі хейту, який хлинув після її роману в інтернеті з блогером Павлом Паєм, знову стала з ним зустрічатися.

Через деякий час після скандалу неповнолітні вперше побачилися і вже знімають нові відео. Про це свідчать дані з Instagram Мілани й Павла, передає РБК-Україна.

Так, перший порушив мовчання 13-річний Павло.

"Мрія №1 виконана", - підписав він знімок з Міланою.

На фото Мілана і Паша стоять обійнявшись з м'якою іграшкою біля фонтана.

Автор: instagram.com/milamaxanets
  Павло подарував Мілані ведмедика
Павло подарував Мілані ведмедика

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Роман" 8-річної українки з блогером: дівчина поскаржилася на соцслужби

У своєму акаунті Мілана прокоментувала зустріч з хлопчиком.

"Ми не бачилися менш як два місяці, а мені здалося що пройшла вічність. Паша подарував мені цього ведмедика, як думаєте на скільки % 1-100 він схожий на Пашу?"- написала Мілана.

Крім того, скандальна пара знову почала знімати відео розважального характеру для соціальних мереж. На фото видно, що разом з Маханець і Паєм також записує ролики блогер Дарій Батаєв.

14 березня 2021-го користувачі соціальних мереж звернули увагу на неповнолітніх блогерів - Мілану з України та Павла з РФ. В їхніх акаунтах з'явилися фотографії та відео, на яких діти відверто позують, обіймаються та цілуються на камеру. Мережа вибухнула обуренням. Уповноважений президента з прав дитини Кулеба звернувся до кіберполіції з проханням розслідувати відверті публікації в соцмережах цих неповнолітніх.

Зараз ви читаєте новину «"Роман" 8-річної українки з блогером: діти знову виклали в мережу спільні фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі