середа, 12 жовтня 2011 10:50

Рівненська міліція спіймала в селі педофіла

Рівненська міліція спіймала в селі педофіла

Працівники Рокитнівського райвідділу міліції на Рівненщині затримали 21-річного мешканця одного із сіл району, якого підозрюють у згвалтуванні 8-річної місцевої дівчинки. В міліцію пожалілася матір постраждалої.

"Жінка зателефонувала до чергової частини й повідомила, що стосовно її малолітньої доньки односельчанин вчинив розпутні дії. Дівчинка того вечора поверталася зі школи додому. По дорозі її підвіз на велосипеді односельчанин. Він завіз школярку до лісу, де вчинив з нею розпусні дії, схиляючи її до сексуальних дій, а саме задоволення статевої пристрасті неприроднім способом", - розповіла Тетяна Чубик, помічник начальника Рокитнівського райовідділу міліції.

Розпусника міліція затримала. Він перебуває в слідчому ізоляторі в обласному центрі й визнав свою провину. За розбещення неповнолітньої йому загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Зараз ви читаєте новину «Рівненська міліція спіймала в селі педофіла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі