пʼятниця, 02 вересня 2011 08:58

У Криму піймали 21-річного педофіла

У Криму піймали 21-річного педофіла

14 червня в чергову частину Євпаторійського МВ звернулися схвильовані жителі м. Євпаторії. Батьки 7-річного хлопчика повідомили, що відносно їх сина невідомим були вчинені розбещені дії. На місце негайно виїхала слідчо-оперативна група. Про це повідомили у прес-службі МВС Криму.

Як з'ясувалося, двоє хлопчаків-однолітків гралися на вулиці недалеко від міського парку. До хлопців підійшов незнайомий чоловік, заговорив з ними. Він розповів, що знайшов у парку 800 гривень і вирішив поділитися з малятами, віддати частину грошей їм, мовляв, ви маленькі, купіть собі шоколадок, солодкої води. "Добрий дядя" взяв дітей за руки і повів в парк. Наївні дітлахи пішли зі своїм новим знайомим. Поки йшли, один з хлопчиків, злякавшись, вирвав руку і втік. Другий - залишився з дядьком.

Зловмисник завів дитину в кущі, роздяг і вчинив стосовно хлопчика ряд розпусний дій. Після цього перелякана дитина заплакала, вирвалася та втекла.

Повернувшись додому, заплакана дитина розповіла про те, що трапилося матері. Жінка тут же подзвонила чоловіку, який і повідомив про подію правоохоронцям.

Міліціонери і батько потерпілого негайно вирушили на місце події. Територію парку тут же оточили, почалися пошуки підозрюваного, обхід території, опитування можливих свідків. 31 серпня в результаті оперативно-розшукових заходів особу та місцезнаходження зловмисника було встановлено. Завдяки професійній і копіткій роботі правоохоронців, лиходій був затриманий.

Як розповів перший заступник начальника - начальник кримінальної міліції Євпаторійського МВ підполковник міліції Василь Кузнєцов, підозрюваним виявився 21-річний мешканець м. Євпаторії.

"Хлопець ніде не працює, проживає з батьками, він раніше був неодноразово судимий, - зазначив Василь В'ячеславович, - у тому числі за аналогічні злочини. Підозрюваний вже дав свідчення. Весь цей час він переховувався від міліціонерів".

В даний час проводяться необхідні слідчі дії. У справі призначено ряд судово-медичних і психіатричних експертиз.

За інформацією підполковника Кузнєцова, зловмисник затриманий в порядку ст. 115 КПК України. Йому інкримінуються діяння, передбачені ч. 3 ст. 153 КК України - насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом, вчинене щодо неповнолітнього, яке призвело до тяжких наслідків. Санкція статті - покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років.

Свої дії затриманий пояснив міліціонерам просто: "Мені подобаються маленькі хлопчики".

Ведеться слідство.

Зараз ви читаєте новину «У Криму піймали 21-річного педофіла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі