середа, 19 жовтня 2022 07:48

Спецтема: Війна Росії проти України

РФ накрила вогнем Дніпропетровщину: перші подробиці та фото
6

Дніпропетровщину в ніч проти 19 жовтня знову атакували окупанти.

Росіяни били по області з різної зброї, повідомив голова обласної військової адміністрації Валентин Резніченко. Накрили вогнем два райони: Криворізький та Нікопольський.

"У Криворізькому районі поцілили ракетами по енергетичній інфраструктурі, спричинивши серйозні руйнування. Без електрики залишилися міста та села у Апостолівській, Зеленодольській, Широківській та Софіївській громадах, а також один із районів Кривого Рогу. Знеструмлені насосні станції місцевих водоканалів. У цих же громадах перебої з водою. Тривають відновлювальні роботи", – написав він.

Росіяни усю ніч били по області з різної зброї
Фото: t.me/dnipropetrovskaODA
Росіяни усю ніч били по області з різної зброї
Росіяни усю ніч били по області з різної зброї
Росіяни усю ніч били по області з різної зброї
Росіяни усю ніч били по області з різної зброї

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кривий Ріг сколихнули вибухи: Вілкул повідомив подробиці

У Кривому Розі внаслідок ворожої атаки понівечений двоповерховий будинок. Попередньо, люди не постраждали. На місці працюють рятувальники та правоохоронці.

"Нікопольський район російські окупанти усю ніч обстрілювали з "Градів", "Ураганів" та важкої артилерії. Скерували на Марганецьку та Червоногригорівську громади до 60 снарядів. Людей не зачепило. Пошкоджені житлові будинки. У інших районах усю ніч кричали сирени, та минулося без атак і на цю хвилину спокійно", – додав Резніченко.

Уночі ворог обстріляв об'єкт енергетичної інфраструктури на Дніпропетровщині. Без електроенергії залишилися багато населених пунктів Криворізького району та мікрорайон Інгулець у Кривому Розі.
Зараз ви читаєте новину «РФ накрила вогнем Дніпропетровщину: перші подробиці та фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі