субота, 30 липня 2022 09:18

Спецтема: Війна Росії проти України

Ракетний обстріл Харкова: перші подробиці та фото наслідків
25

По училищу выпустили аж три ракеты
Фото: ДСНС
По училищу выпустили аж три ракеты
Два райони Харкова зазнали ракетного удару окупантів
По училищу выпустили аж три ракеты
Два райони Харкова зазнали ракетного удару окупантів

Вночі та на світанку російські окупанти вдарили по Слобідському та Новобаварському районах Харкова.

Близько 3:00 внаслідок обстрілу училища зруйнована будівля центрального корпусу та спортивної зали, виникла пожежа, повідомив у суботу в ранковому зведенні голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов у Telegram. Близько 05:00 окупанти влучили в землю біля раніше зруйнованої будівлі.

"Попередньо без постраждалих. Росіяни влучали ракетами С-300. По області протягом доби окупанти завдавали ударів по Чугуївському, Ізюмському, Харківькому, Богодухівському районах. Через обстріли виникали пожежі на об'єктах критичної інфраструктури, підприємствах, будинках, складах і господарчих спорудах", – написав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російська артилерія вгатила по трьох областях – Генштаб

Унаслідок обстрілів протягом доби госпіталізували 50-річну жінку в Харківському районі.

"У Чугуївському районі в Новопокровській громаді горів склад металоконструкцій. В Ізюмському – від артобстрілів виникла масштабна пожежа на підприємстві. Рятувальники працювали у посиленому режимі. У Барвінківській громаді теж виникали пожежі на відкритих територіях. У Балаклійській громаді унаслідок обстрілу приватного домоволодіння горів дах будинку", – додав Синєгубов.

У Харківському районі у Дергачах горіли господарча споруда, гараж та автомобіль. У Богодухівському районі у селищі Золочів унаслідок обстрілу горіло поле з пшеницею на площі 3 га.

Російські терористи ракетами обстріляли Харків. Це трапилося близько третьої години ночі. Про приліт у Слобідський район першим повідомив мер Харкова Ігор Терехов.

Вночі 28 липня в Харкові пролунало щонайменше чотири вибухи.

27 липня на світанку російські окупанти обстріляли Індустріальний район Харкова. Поранені шестеро людей.

В американському Інституті вивчення війни припустили, що Росія готується наступати на Харків. На захоплених територіях Харківської області окупанти скоро почнуть роздавати російські паспорти.

Зараз ви читаєте новину «Ракетний обстріл Харкова: перші подробиці та фото наслідків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі