субота, 08 грудня 2018 15:27

П'яний конфлікт між чоловіками закінчився кривавою різаниною

П'яний конфлікт між чоловіками закінчився кривавою різаниною
У Києві чоловік засадив товаришеві ніж в груди. Фото: Нацполіція

У Києві в одному з хостелів на вулиці Алматинській чоловікові нанесли ножове поранення.

Правоохоронці на місці події з'ясували, що компанія мешканців влаштувала в одній з кімнат застілля, після чого там розпочалася бійка і різанина. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Києва.

Поліцейські розповіли, що інцидент виник між 44-річним уродженцем Луганщини та 24-річним жителем Кіровоградської області. Чоловіки спочатку посварилися, а потім один з них під час бійки схопився за ніж. Молодший опонент отримав проникаюче поранення грудної клітини. Очевидці викликали у хостел медиків "швидкої" та зателефонували до поліції.

Потерпілого госпіталізували та терміново зробили операцію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік у масці кота і з сокирою намагався пограбувати магазин

Нападника затримали правоохоронці. Встановлено, що зловмисник вже відбував покарання у в'язниці за скоєння умисного вбивства. Тепер чоловікові інкримінують Замах на вбивство, йому загрожує до п'ятнадцяти років позбавленням волі.

В Одеській області правоохоронці затримали 50-річного фермера, якого звинувачують у згвалтуванні 16-річної студентки. Після скоєння злочину той намагався сховатися.

Зараз ви читаєте новину «П'яний конфлікт між чоловіками закінчився кривавою різаниною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі