четвер, 08 вересня 2022 17:24

"Причина поїздки взагалі не цікавить" – росіян перестали пускати до Грузії

"Причина поїздки взагалі не цікавить" –  росіян перестали пускати до Грузії
Росіян перестали пускати до Грузії. Фото: DW

Грузія посилила контроль на кордоні для росіян, які в'їжджають до країни.

Обмеження щодо в'їзду торкнулися громадян РФ незалежно від їхніх обставин і причин поїздки. Про це повідомляє російське видання "Настоящее время".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В ЄС підтримали ускладнення віз для росіян

Повідомляється, що посилення контролю на кордоні почалося кілька тижнів тому. Росіяни почали масово скаржитися на відмови у в'їзді до Грузії.

Останніми днями до Грузії не пускають по кілька десятків громадян РФ на добу.

За словами директора громадської організації Free Russia Foundation на Південному Кавказі Єгора Куроптєва, не має значення ні професія, ні факт проживання в Грузії, ні наявність договору на оренду житла.

"Якщо немає документа на проживання, посвідки на проживання, то жодні інші документи не є гарантією в'їзду до Грузії для російських громадян", – розповів Куроптєв.

Чотири держави закривають в'їзд для росіян з 19 вересня. Заборона почне діяти зокрема і для тих громадян Російської Федерації, які мають шенгенські візи, видані третіми державами.

Відповідне рішення ухвалили Естонія, Латвія, Литва та Польща. Про це повідомляють російські видання.

Зараз ви читаєте новину «"Причина поїздки взагалі не цікавить" – росіян перестали пускати до Грузії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі