вівторок, 21 лютого 2017 19:31

Працівник СТО загинув в оглядовій ямі

Працівник СТО загинув в оглядовій ямі
dovidkam.com

У селі Мала Любаша Костопільського району Рівненщини 55-річний чоловік загинув під час ремонту авто. Трагедія сталася 20 лютого о 15:00.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції області.

"Чоловік працював на місцевому приватному підприємстві. У той день разом зі своїми колегами ремонтували мікроавтобус. Мотор був включеним. Усі троє перебували в оглядовій ямі. Несподівано на кардан автомобіля намотало верхній одяг чоловіка. Двоє працівників кинулися його рятувати. Проте не змогли. Викликали "швидку". Лікарі лише констатували смерть. За їх словами, ймовірна причина смерті - удушення", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Водія розчавила вантажівка під час ремонту

Тіло чоловіка доставили в морг. Експертиза встановить остаточну причину смерті. Правоохоронці розпочали досудове розслідування.

На Запоріжжі чоловік загинув під колесами свого автомобіля. Водій намагався завести авто. Не вимикаючи двигун, поліз під машину. Внаслідок цього авто переїхало чоловіка. Головна причина смерті - не включені гальма.

Зараз ви читаєте новину «Працівник СТО загинув в оглядовій ямі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі