пʼятниця, 09 серпня 2024 09:03

Спецтема: Війна Росії проти України

Повітряні сили за ніч збили над Україною 100% ударних дронів РФ

У ніч проти 9 серпня російські окупанти атакували Україну ударними БпЛА типу Shahed.

Били з району Приморсько-Ахтарськ у РФ, повідомив командувач Повітряних сил генерал-лейтенант Микола Олещук.

"Радіотехнічними військами Повітряних сил виявлено та супроводжено 27 ударних безпілотників. У результаті протиповітряного бою усі ворожі БпЛА збито мобільними вогневими групами Сил оборони України, зенітними ракетними підрозділами та засобами РЕБ Повітряних сил у Київській, Полтавській, Сумській, Миколаївській, Херсонській, Донецькій та Дніпропетровській областях", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Генштаб повідомив останні новини з передової

Автор: ПС
  Сили ППО цієї ночі збили 27 дронів
Сили ППО цієї ночі збили 27 дронів

Наші воїни продовжують активними діями завдавати окупаційним військам значних втрат в техніці та живій силі, виснажують наступальний потенціал ворога вздовж всієї лінії фронту та у тилу. Загалом, минулої доби втрати російських загарбників склали 1030 осіб. Також українські воїни знешкодили три танки, дев'ять бойових броньованих машин, 49 артилерійських систем, два засоби ППО, 32 БпЛА оперативно-тактичного рівня, 86 автомобілів та дві одиниці спеціальної техніки.

Зараз ви читаєте новину «Повітряні сили за ніч збили над Україною 100% ударних дронів РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі