пʼятниця, 30 грудня 2022 11:50

Спецтема: Війна Росії проти України

Повітряні сили оновили дані про збиті ракети 29 грудня. Також ліквідували Мі-8

За уточненою інформацією, під час учорашньої масованої ракетної атаки російських окупаційних військ, знищено 58 із 70 крилатих ракет.

Крім того, на східному напрямку протиповітряною обороною Повітряних сил знищено три розвідувальні БпЛА й вертоліт Мі-8. Про це повідомляє пресслужба Повітряних сил ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В ЄС жорстко відреагували на ракетний удар по Україні 29 грудня

Автор: t.me/kpszsu
  Під час вчорашньої масованої ракетної атаки російських окупаційних військ, знищено 58 із 70 крилатих ракет
Під час вчорашньої масованої ракетної атаки російських окупаційних військ, знищено 58 із 70 крилатих ракет

"Ще один безпілотник "Орлан-10" знищено на Київщині саме під час ракетної атаки. Окупанти планували використати БпЛА для здійснення повітряної розвідки й виявлення позицій української ППО", – ідеться в повідомленні.

Українців вкотре просять не публікувати дані про обстріли, позиції наших ППО та іншу чутливу інформацію, яку ворог обов'язково використає для наступних атак.

Вранці 29 грудня російські окупанти атакували Україну з різних напрямків крилатими ракетами повітряного та морського базування з літаків стратегічної авіації та кораблів.

Серед цих 70 ракет були, зокрема, Х-101/Х-555, "Калібри" та С-300. Пуски здійснювали з Ростовської області РФ, Каспійського та Чорного морів. Також сили ППО збили 11 безпілотників іранського виробництва Shahed, повідомили в Повітряних силах.

Зараз ви читаєте новину «Повітряні сили оновили дані про збиті ракети 29 грудня. Також ліквідували Мі-8». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі