неділя, 12 лютого 2017 23:45

Поранений фотограф розказав про обстріл в Авдіївці

 

Поранений в Авдіївці британський фотожурналіст Крістофер Нанн розповів як відбувався обстріл в зоні АТО.

"Я був у квартирі в Авдіївці, Східна Україна, з моїм хорошим другом Володимиром Суботовським і подругою друга Оленою. Квартиру обстріляли. Олена померла. Я отримав деякі травми. Лікарям вдалося врятувати моє ліве око, яке було серйозно пошкоджене осколками, в тому числі великими шматками пластикового вікна. Моя мета полягає в тому, щоб переконатися, що я, Вова і сім'я Олени проходять через все це нормально і з необхідною підтримкою, – написав Крістофер Нанн на своїй сторінці в Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фотографії солдатів повісили поряд із шедеврами світового мистецтва

Операції відновлення зору пройшла успішно. Порізи обличчя і рук, рани на спині також загоюються.

Журналіст додав посилання на відео. За його словами, там показаний обстріл ракетами схожими на ті, якими обстрілюють квартири в Авдіївці.

2 лютого із другом та водієм Вовою він прибув до Авдіївки. Займався доставкою медикаментів у лікарню, спілкувався місцевими жителями. Ввечері пішов в гості до подруги Олени. За вікном її будинку вибухнула ракета. Нанна евакуювали до 66-го військового госпіталя, звідки після огляду доставили в обласну клінічну лікарню імені Мечникова в Дніпрі.

Зараз ви читаєте новину «Поранений фотограф розказав про обстріл в Авдіївці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі