субота, 30 липня 2022 12:04

Спецтема: Війна Росії проти України

Понад 60 вибухів: ворог вдарив по двох областях прикордоння з території РФ
3

Ворог продовжує обстрілювати Сумську та Чернігівську області з території Російської Федерації.

Інформація щодо жертв після ранкового обстрілу уточнюється, повідомила 30 липня пресслужба Державної прикордонної служби України в Telegram.

"Учора, 29 липня, та сьогодні зранку російські окупаційні війська обстрілювали українське прикордоння в межах Хотінської та Семенівської громад. Із російського населеного пункту Ніколаєво-Дар'їно із застосуванням 82-мм мінометів ворог завдав учора по території Сумської області до 13 ударів", – ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вантажівка і комбайн на Сумщині підірвалися на ворожих мінах: є жертви

Росіяни вгатили по двох областях прикордоння з території РФ
Фото: t.me/DPSUkr
Росіяни вгатили по двох областях прикордоння з території РФ
Росіяни вгатили по двох областях прикордоння з території РФ

Семенівську громаду на Чернігівщині учора та сьогодні росіяни поливали мінометним та артилерійським вогнем, зафіксували більше 50 вибухів.

"Вогонь вели з російських населених пунктів Ломаковка та Маріца", – додають у відомстві.

За останні тижні кількість ворожих атак на Сумську й Чернігівську області зросла. Окупанти обстрілюють регіони щодня по кілька разів.

На Сумщині це може бути пов'язано з тим, що загарбники непокояться через можливий контрнаступ Збройних сил України на цьому напрямку.

У ніч проти 28 липня тривав мінометний вогонь у чотирьох громадах Сумщини. Також росіяни вдарили по Чернігівщині. Усього в Сумській області зафіксували 61 "приліт".

Вранці 26 липня російський ворог обстріляв прикордоння Чернігівщини, а 25 липня російські окупанти обстріляли Сумщину більш як 20 разів.

Зараз ви читаєте новину «Понад 60 вибухів: ворог вдарив по двох областях прикордоння з території РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі