вівторок, 25 травня 2021 16:10

Поліцейський застрелив бійцівського собаку, щоб урятувати дітей

На Херсонщині поліцейський врятував трьох дітей від нападу агресивних собак.

Щоб захистити дітей, йому довелося застосувати табельну зброю, повідомили в пресслужбі поліції Херсонської області.

"Учора, 24 травня, близько 15:30 в територіальний підрозділ поліції міста Каховка надійшло повідомлення від місцевої жительки. Жінка повідомила, що два бійцівські собаки покусали її 9-річного сина. Під час опитування заявниці та її потерпілої дитини поліцейські побачили, що до них з криками про допомогу біжать малолітні діти, а за ними женуться дві собаки бійцівської породи Стаффорд та Боксер. Одна з собак вхопила найближчого до неї хлопчика за куртку, але йому вдалось вирватись. Усі троє сховались за поліцейського. Роз'яренні собаки продовжували кидатися на дітей та співробітника поліції, після чого правоохоронцем було прийняте рішення знешкодити тварин. У результаті поліцейський застрелив одну із собак, інша від звуку пострілу втекла", - сказано в повідомленні.

Автор: hr.npu.gov.ua
  Постраждала дитина наразі під наглядом медиків
Постраждала дитина наразі під наглядом медиків
Автор: hr.npu.gov.ua
  Господар собак сказав, що вони втекли з двору
Господар собак сказав, що вони втекли з двору

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ротвейлер до смерті загриз 4-річного хлопчика

На місце події поліцейські викликали "швидку". Лікарі оглянули 9-річного хлопчика. У дитини виявили на руках і ногах сліди від укусів тварин. Медпрацівники надали хлопчику всю необхідну допомогу. Він перебуває під наглядом лікарів.

Хто власник собак - з'ясували. З його слів, собаки втекли з двору. Вирішується питання про притягнення чоловіка до відповідальності.

Відомо, що внаслідок пострілу ніхто з людей не постраждав. За фактом використання співробітником поліції табельної зброї призначена службова перевірка.

Слідство триває.

У Рівному собака накинувся на півторарічну дівчинку. Інцидент трапився на Лебединці, де дитина гуляла з мамою. У дівчинки були рвані рани обличчя, її госпіталізували.

Зараз ви читаєте новину «Поліцейський застрелив бійцівського собаку, щоб урятувати дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі