вівторок, 05 липня 2022 13:20

Спецтема: Війна Росії проти України

Показали нищівний удар із дрону по окупантах на Харківщині

Показали нищівний удар із дрону по окупантах на Харківщині
Українські захисники знищили щонайменше чотирьох окупантів та одну одиницю бойової техніки росіян. Фото: t.me/DPSUkr

Учора на Харківщині прикордонники зведеного загону у складі Сил оборони України завдали нищівного удару по позиції російських загарбників.

Відео, на якому дрон прикордонників очищає українську землю від загарбників, опублікував офіційний Telegram-канал Міністерства внутрішніх справ України.

"Спершу безпілотник провів розвідку, а згодом скинув туди вибуховий пристрій", – ідеться в повідомленні.

Українські захисники знищили щонайменше чотирьох окупантів та одну одиницю бойової техніки росіян.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські терористи накрили ракетами Харків та область: подробиці

На Харківському напрямку ворог основні зусилля зосереджує на утриманні зайнятих рубежів і недопущенні просування український військ.

Протягом минулої доби ворог із артилерії та реактивних систем залпового вогню обстрілював населені пункти Харківського, Чугуївського, Богодухівського й Ізюмського районів. У результаті маємо пошкоджені приватні будинки та займання на відкритих територіях. Їх ліквідовували рятувальники.

Позаминулої доби окупанти намагалися вести наступ на село Прудянка на Харківському напрямку. Ворог зазнав втрат і відступив. У районі Ізюма противник досі веде наступ у напрямку Богородичного, Мазанівки й Долини.

Зараз ви читаєте новину «Показали нищівний удар із дрону по окупантах на Харківщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі