пʼятниця, 08 грудня 2023 08:40

Спецтема: Війна Росії проти України

Показали наслідки російських ударів по Харкову
9

Рятувальники ліквідували наслідки нічних ударів Росії по Харкову.

Внаслідок обстрілів одна людина поранена, повідомила 8 грудня Державна служба з надзвичайних ситуацій.

"Близько 3:00 російські війська завдали масованого ракетного удару по місту. Пошкоджені житлові будівлі, 26 приватних автомобілів. Також виникла пожежа у одному із гаражів. Загорання ліквідовано", - йдеться в повідомленні.

Наслідки атаки РФ по Харкову
Фото: ДСНС

Окупанти здійснили шість ударів по Харкову ракетами С-300, написав у п'ятницю вранці очільник Харківської військової адміністрації Олег Синегубов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повітряні сили розкрили подробиці нічної атаки по Україні

"Внаслідок обстрілів отримала поранення жінка, якій надали допомогу на місці та чоловік 25 років, який був госпіталізований до медичної установи. Зафіксовані влучання в дитячий майданчик, пошкоджено житлові будинки, заклад освіти. Усе - виключно цивільні об'єкти", - повідомив він.

Артилерійських та мінометних обстрілів ворога протягом доби зазнали понад 17 населених пунктів області.

Відбувся ворожий обстріл (попередньо КАБ) у селі Курилівка Куп'янського району. Внаслідок обстрілу горіли два поверхи п'ятиповерхового житлового будинку.

Вчора загарбники обстріляли село Подоли Куп'янського району. Поранення отримали троє цивільних: чоловік 56 років та жінки 50 та 69 років.

Сьогодні вночі окупанти завдали щонайменше шість ударів по Харкову. Зафіксовано попадання у Холодногірському та Шевченківському районах міста.

Внаслідок обстрілу росіянами Харкова поранення отримала 36-річна жінка. Медичну допомогу їй надали на місці. Пораненого 25-річного чоловіка з вибуховими травмами госпіталізовано до лікарні. Його стан здоров'я задовільний.

Зараз ви читаєте новину «Показали наслідки російських ударів по Харкову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі