четвер, 17 березня 2022 12:03

Спецтема: Війна Росії проти України

Планують осісти: російські терористи зайшли в Олешки

Планують осісти: російські терористи зайшли в Олешки
Цензор.нет Російські терористи зайшли в Олешки

Ворожі війська зайшли в Олешки, що на Херсонщині. Про це розповів очільник міста Євген Рищук.

У своєму відеозверненні Євген Рищук зазначив, що зранку, 17 березня, російським військовим вдалося зайти у місто. Ба більше, в Олешках вони планують "осісти

Окупанти починають заселяти місто.

Очільник Олешків розповів, що він мав розмову з російськими військовими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни захопили частину Херсонської області

"Я щойно від них, мене трошки "потеребили". Загалом на зараз нічого страшного не відбувається, вони зараз заселяються у місто. Не знаємо їх позиції. Нам сказали: "підтримуйте порядок, як і підтримували, ми ніякого стосунку до вас зараз не матимемо. Патруль наш далі працює, ми далі працюємо, сміття вивозимо, хліб печемо, ми працюємо незалежно від того, що відбувається в місті", – зазначив він.

Росія о 4:00 ранку напала на Україну. Російські війська атакували державний кордон України з півночі, зі сходу та Криму. Бої та атаки ведуться майже по всьому периметру державного кордону та в багатьох містах.

Верховна Рада запровадила на території України воєнний стан. Президент Володимир Зеленський віддав наказ ЗСУ завдавати максимальних втрат російським загарбникам.

Зараз ви читаєте новину «Планують осісти: російські терористи зайшли в Олешки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі