середа, 03 травня 2017 18:30

Перекинулася маршрутка з пасажирами: є жертви та постраждалі

Перекинулася маршрутка з пасажирами: є жертви та постраждалі
Маршрутка з пасажирами перекинулася на трасі Донецьк-Запоріжжя. Загинула жінка. Ще п'ятьох забрали до лікарні ФОТО: zp.npu.gov.ua

На трасі Донецьк-Запоріжжя перекинулася маршрутка з пасажирами. У результаті ДТП загинула жінка. П'ятеро пасажирів отримали травми. Аварія сталася 30 квітня о 4:15, в районі повороту на село Підгірне Новомиколаївського району.

Про це повідомив відділ комунікації поліції області.

"55-річний водій автомобіля Opel Vivaro різко змінив напрямок руху. Виїхав за межі проїзної частини на ліве узбіччя. Там мікроавтобус перекинувся. 50-річна пасажирка маршрутки торимала смертельні травми. Жінка загинула на місці. Ще п'ятеро, серед них 3-річна дівчинка, отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості. Потерпілих доставили в лікарню", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У столиці фургон влетів у машину комунальників, є постраждалі

Поліція розпочала кримінальне провадження. 55-річному водієві загрожує від 3 до 8 років ув'язнення. Триває слідство.

Під Києвом у ДТП загинув священик-депутат. Аварія сталася 2 травня, на трасі Київ-Харків, поблизу села Борщів Баришівського району. За попередніми даними, водій автомобіля Citro"n здійснював обгін, не впорався з керуванням і з'їхав у кювет. Водій загинув на місці. Загиблий - 29-річний настоятель однієї з церков Київського патріархату. А також депутат місцевої районної ради. У салоні авто знаходився пасажир. 38-річний чоловік не постраждав.

Зараз ви читаєте новину «Перекинулася маршрутка з пасажирами: є жертви та постраждалі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі