понеділок, 07 лютого 2022 10:47

Патрульного допитують за приховане відео з Трухіним: у ДБР пояснили, чи "світить" йому підозра

Патрульного допитують за приховане відео з Трухіним: у ДБР пояснили, чи "світить" йому підозра
Патрульний поліцейськи Сергій Петрик виїжджав на ДТП за участі нардепа зі "Слуги народу" Олександра Трухіна. Фото: скріншот із відео

Патрульного поліцейського Сергія Петрика, який виїжджав на ДТП за участі нардепа зі "Слуги народу" Олександра Трухіна, вдруге допитують 7 лютого в Державному бюро розслідувань.

Його викликали як свідка. Підозру йому не готують, розповіла речниця ДБР Ольга Чиканова під час брифінгу.

"Жодних намірів повідомляти про підозру поліцейському слідчі ДБР не мають. Сьогодні вдруге його викликали на допит як свідка. Щоб він повідомив нам, чому одразу не надав ті відеоматеріали та інформацію, яку повідомив журналістам", - розповіла Чиканова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скандал із Трухіним: патрульний не мав доступу до відео з бодикамери

Зазначила також, що слідчі ДБР вивчили всі відеоточки, а це близько 1 тис., на відрізку дороги з Полтави до Києва.

Уже провели чотири експертизи. Триває п'ята, завершальна. За її результатами стане відомо, хто ж був за кермом авто Трухіна, а також інші обставини ДТП.

Матеріали справи налічують понад п'ять томів. Досудове розслідування триває.

Аварія за участю автівки нардепа партії "Слуга народу" Олександра Трухіна сталася 23 серпня 2021 року на Бориспільській трасі поблизу Києва. За даними ЗМІ, Трухін за кермом Audi не дотримався безпечної дистанції і на великій швидкості в'їхав в автомобіль Ford, який протаранив автомобіль Daewoo.

1 лютого журналісти поширили відео з нагрудних камер поліцейських, які були на місці ДТП. На кадрах видно, що Трухін намагався залишили місце аварії. Він переліз через огорожу та рушив у ліс. А коли поліцейські не дали йому піти - спробував їх підкупити. І обіцяв поговорити з міністром МВС Денисом Монастирським.

Зараз ви читаєте новину «Патрульного допитують за приховане відео з Трухіним: у ДБР пояснили, чи "світить" йому підозра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі