пʼятниця, 24 червня 2022 12:55

Спецтема: Війна Росії проти України

Окупанти знову вгатили по Харкову й області: серед жертв є діти
13

Окупанти нанесли черговий ракетний удар по Харкову
Фото: Нацполіція
Окупанти нанесли черговий ракетний удар по Харкову
Окупанти нанесли черговий ракетний удар по Харкову
Окупанти нанесли черговий ракетний удар по Харкову
Окупанти нанесли черговий ракетний удар по Харкову

Цієї ночі ворог обстріляв Київський район Харкова, а також район ХТЗ. Пошкоджено об'єкт спортивної інфраструктури.

За добу на Харківщині обстрілами окупантів поранено 13 мирних жителів, щонайменше три людини загинули, повідомив 24 червня голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

"На території області протягом останньої доби окупанти обстрілювали Чугуївський, Ізюмський, Богодухівський та Харківський райони. Зруйновані житлові будинки та господарчі споруди. У Чугуєві вчора поранення отримали шестеро людей, зокрема двоє дітей 6 і 9 років. Ще одна людина поранена в селі Велика Бабка. У Золочеві поранена ще одна особа, а в селищі Андріївка Ізюмського району постраждали двоє цивільних", – ідеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ворог ракетами вдарив по спорткомлексу в Харкові: показали наслідки

У Балаклії вчора загинули дві людини. Сьогодні зранку росіяни поранили жінку, ще одна загинула внаслідок обстрілу, а її чоловік отримав поранення. Також зранку обстріляли село Кутузівка Харківського району, там теж одна людина поранена.

"На лінії зіткнення тривають бойові дії. На Харківському напрямку ворог зосереджений на утриманні раніше зайнятих позицій та активізував діяльність диверсійно-розвідувальних груп. У районі Ізюма росіяни обстрілюють цивільну інфраструктуру та готують продовження наступу в напрямку Слов'янська. Наші захисники продовжують нищити ворога та тримати свої рубежі", – додав Синєгубов.

Російські окупанти вже кілька днів поспіль обстрілюють Харків. Постраждали Немишлянський та Індустріальний райони міста. Але причин для централізованої евакуації населення із міста немає. Ситуація складна, але контрольована.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти знову вгатили по Харкову й області: серед жертв є діти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі