середа, 19 жовтня 2022 10:54

Спецтема: Війна Росії проти України

Окупанти ввімкнули режим максимальної пропаганди на Херсонщині

Російські окупанти продовжують "розносити" пропаганду на Херсонщині.

Тепер ворог ввімкнув режим максимальної пропаганди ідей евакуації населення з правого на лівій берег Дніпра. Про це повідомив заступник голови Херсонської облради Юрій Соболевський 19 жовтня.

"Для цього підключили все що можна, включаючи листівки у під'їздах і SMS-повідомлення. Станом на сьогодні вже проходить посадка жителів міста на евакуаційні автобуси, з метою подальшого виїзду", – сказав він.

Автор: t.me/SobolevskyiYurii
  Російські окупанти продовжують "розносити" пропаганду на Херсонщині
Російські окупанти продовжують "розносити" пропаганду на Херсонщині

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мобілізовані росіяни убили командира, який не давав їм здатися в полон – ЗМІ

Паралельно з цим йде активна пропаганда виїзду жителів Херсонщини на територію РФ. Водночас окупаційна влада обіцяє частково компенсувати витрати на придбання нерухомості в Росії.

"На мою думку, це свідчить про те, що вони прийняли для себе факт, що Херсонську область вони вже не утримають. І зараз намагаються вирішити свої демографічні проблеми за рахунок нашого населення, агітуючи їх за еміграцію до РФ", – додав Соболевський.

12 жовтня стало відомо, що Збройні сили України звільнили ще п'ять населених пунктів у Херсонській області. Наші підрозділи закріпили успіх з деокупації Нововасилівки, Новогригорівки, Нової Кам'янки, Трифонівки та Червоного в Бериславському районі. Там тривають стабілізаційні заходи з реанімації соціальної та критичної інфраструктури.

Також ЗСУ зайшли у Червоне на Херсонщині. Перші фото зі звільненого селища показали бійці 128-ї окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади, які з боями звільняли Червоне.

Деякі колаборанти Херсонщини перевезли сім'ї в безпечніше місце. Схоже, через успішний контрнаступ Збройних сил України зрадники вирішили убезпечити близьких на Кримському півострові, повідомив Юрій Соболевський.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти ввімкнули режим максимальної пропаганди на Херсонщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі