четвер, 28 квітня 2022 13:38

Спецтема: Війна Росії проти України

Окупанти в телефонних розмовах вихваляються, як тероризують мирне населення (18+)

Окупанти в телефонних розмовах вихваляються, як тероризують мирне населення (18+)
Знищена техніка окупантів. Фото: Генштаб

Російські загарбники продовжують грубо порушувати закони та звичаї війни.

Вони бояться вступати в бій з українськими захисниками, тому готують провокації, від яких може постраждати цивільне населення. Про це свідчать нові телефонні розмови окупантів, які перехопила СБУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гатять навіть по цвинтарях: росіяни знову обстрілюють Харківщину, є жертви

"ПІдемо зараз укропів кришити. Віджали в них танк, в'*б*ли в нього півтони тротилу, на*башили його повний, нах*й бл*дь, болтами, гайками, ху*ками ... Крім цього, бл*д, обвішали його мінами , птурами... Зробили на нього дистанційне управління! Зараз на пульті його в село запустимо, посеред села як уїб*м! Там буде ба-бах", - із захватом розповідає загарбник.

Він сподівається, що тротил знищить все навколо, і його зовсім не бентежить присутність в селищі мирного населення.

Увага! На відео присутня ненормативна лексика!

Капітану та майору Збройних сил Російської Федерації заочно повідомили про підозру. Окупанти жорстоко поводилися із військовополоненим і священником під час окупації села Богданівка Броварського району на Київщині. Загарбникам вдалося полонити бійця територіальної оборони села. Чоловікові одягнули кайданки та помістили в підвал. Російський майор допитував полоненого, бив, залякував та принижував його.

Крім того, майор бив настоятеля храму у Богданівці. За його наказом священнослужитель зняв із себе весь одяг, після чого терорист вдягнув йому на голову шапку так, щоб вона закривала йому очі, липкою стрічкою зв'язав руки за спиною та незаконно допитував.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти в телефонних розмовах вихваляються, як тероризують мирне населення (18+)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі