четвер, 01 вересня 2022 08:51

Спецтема: Війна Росії проти України

Окупанти нещадно б'ють по Харківщині – є загиблі та поранені

Окупанти нещадно б'ють по Харківщині – є загиблі та поранені
Наслідки одного з нещодавніх обстрілів Харкова. Фото: t.me/synegubov

У ніч на 1 вересня штаб оборони Харкова зафіксував виліт п'яти ракет із російського Бєлгорода. Частина з них "самоліквідувалася" ще на російській території.

Місця влучань інших ракет зараз встановлюють правоохоронці. За попередніми даними, обійшлося без постраждалих, повідомив вранці 1 вересня голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Минулої доби окупанти били по Ізюмському, Харківському, Богодухівському та Чугуївському районах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Харкові пряме потрапляння ракети окупантів в житловий будинок: є постраждалі

"На Ізюмщині через інтенсивні обстріли постраждали приватні домоволодіння. За даними обласного Центру екстреної медичної допомоги, у Балаклії поранення отримали четверо мирних мешканців. Зокрема, 13-річний хлопчик. Чоловік 50 років у Балаклії, на жаль, загинув", – повідомив Синєгубов.

У Богодухівському районі внаслідок обстрілів пошкоджена будівля агропідприємства.

Вночі окупанти також завдали ударів по Чугуївському району. У Печенігах виникла пожежа у 5-поверховому житлову будинку. Рятувальники евакуювали 10 людей. З пораненням госпіталізований 30-річний чоловік.

Близько третьої ночі росіяни знову вдарили по Печенігах. Відомо, що там пошкоджені приватні будинки та амбулаторія.

За даними Генштабу ЗСУ, на Харківському напрямку ворог застосував танки, бойові машини, ствольну та реактивну артилерію. Обстрілював позиції українських військ та цивільну інфраструктуру в районах населених пунктів Кленове, Дементіївка, Руські Тишки, Великі Проходи, Петрівка, Перемога, Байрак, Шевелівка.

Вдень 31 серпня Росія знову обстріляла Харків. Під обстріли потрапив Київський район.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти нещадно б'ють по Харківщині – є загиблі та поранені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі